День Святого Валентина

Відповідно до річного плану в Терпіннівській загальноосвітній школі I-III ступенів 14 лютого 2017 року, відбулося свято до Дня Закоханих.

День Святого Валентина або День Закоханих— свято, яке відзначають у деяких країнах щороку14 лютого.

У цей день, зазвичай, закохані дарують один одному листівки у вигляді серця, символічні сувеніри, намагаються провести це свято разом зі своїми другими половинками, зізнаються у коханні... Адже ця традиція була започаткована ще з давніх-давен, як визнання та пошана Святому Валентину – покровителю люблячих сердець.

Так, і в Терпіннівській загальноосвітній школі I-III ступенів учні разом із педагогом-організатором Борденюк С.О. вирішили відзначити це свято. Під час проведення свята учні мали змогу дізнатися історію виникнення свята, легенду про Святого Валентина. Учні 6,7,8 класу презентували гарну романтичну сценку. Учні усіх класів приймали участь у святі. Діти малювали на цю тему плакати та розвішували їх у холі, для надання школі свята. Чого там тільки не було: і великі різнокольорові серця, і яскраві малюнки на тему кохання,.

У цьому році школярі продовжили добру традицію «Пошти кохання». Для всіх бажаючихпривітати один одного із цим романтичним святом було встановлено спеціальну скриньку, куди вони могли покласти валентинку. Кожен, хто хотів когось привітати , або зізнатись у коханні, мав змогу кинути туди свою листівку – і про неї неодмінно повідомляли адресата. Наші поштарі-купідони працювали, не покладаючи рук! Адже завдяки святковому зізнанню у школі могла сформуватися нова пара, а може й декілька… Які тільки дива не трапляються в День Святого Валентина!

Мені хочеться побажати тим, хто має кохану людину, любити її, цінувати, а тим, хто досі одинокий - знайти своє кохання і бути щасливим!

БОРДЕНЮК С.О.

(Педагог -організатор Терпіннівської ЗШ І-ІІІ ст.)

/Files/images/den_valentina/IMG_20170214_112828_1.jpg

/Files/images/den_valentina/IMG_20170214_131554.jpg

/Files/images/den_valentina/IMG_20170214_131618.jpg

/Files/images/den_valentina/IMG_20170216_085948.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 57