День партизанської слави

22 вересня – День партизанської слави

Святковими осінніми днями ми вшановуємо славетних ветеранів, усвідомлюючи, що кожен із нас живе в незалежній державі, має змогу вчитися, любити, виховувати дітей тільки тому, що в суворі часи війни відважні герої не дали загарбникам господарювати на рідній землі.

22 вересня в Україні відзначають День партизанської слави. Партизанський рух завжди відображав прагнення народу до свободи. Понад п’ятсот з’єднань і сотні загонів народних месників, що діяли в тилу ворога під час німецько-радянської війни на території України, зробили вагомий внесок у визволення країни від фашистських загарбників.

День партизанської слави встановлено в Україні «…з метою всенародного вшанування подвигу партизанів і підпільників у період Другої світової війни1939-1945років, увічнення їхньої пам’яті…».

Учні 6 класу Терпіннівської ЗШ I-III ступенів підготували інформаційне звернення «Стежками славних партизанів», під час якого присутні дізналися про дії партизанських загонів та підпільних організацій, які нанесли непоправні збитки живій силі, інфраструктурі та техніці противника.Пам’ять героївбуло вшанованохвилиною мовчання.

/Files/images/asechkar/20180921_141442.jpg

/Files/images/asechkar/20180921_140557.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 65