Всесвітній день доброти (World Кindness Day)

Всесвітній день доброти (World Кindness Day)

13 листопада весь світ відзначає Всесвітній день доброти (World Kindness Day). В сучасному світі високих технологій, з божевільним ритмом життя, доброти залишається все менше. Тому такий день насамперед потрібен для того, щоб нагадати про мораль і людяність, про чуйність і взаємодопомогу. Робити добро — дуже легко, потрібно лише почати!

13 листопада 1998 року Всесвітній рух доброти (World Kindness Movement) провів свою першу конференцію в Токіо. У цю організацію вступили волонтери і добровольці з Австралії, Канади, Японії, Таїланду, Сінгапуру, Великобританії, США, а пізніше приєдналися й інші країни. Учасники Руху творять добро по всьому світу, тим самим надихаючи мільйони людей на хороші вчинки. Вони також створили свою «Декларацію доброти», згідно з якою мета об’єднання — «створити добріший і наповнений співчуттям світ».

Важливо в нашому житті додавати більше тепла, добра, любові один до одного, а іноді просто потрібна увага! Напередодні Дня доброти учні 9 класу відвідали колишню вчительку нашої школи Ковальову Валентину Пилипівну, яка була рада несподіваному візиту.

/Files/images/asechkar/IMG-499dac4a9ac20e80eeb9da8d5ee10058-V.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 32