ЗВІТ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ТИЖНЯ ТОЧНИХ НАУК

ЗВІТ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ТИЖНЯ ТОЧНИХ НАУК

З 17 лютого по 21 лютого 2020 р. в нашій школі проходив Тиждень точних наук. Завданням тижня було підвищити інтерес учнів до навчальної діяльності, формування наукового світогляду, розширення й поглиблення знань, умінь і навичок, а також виховання самодисципліни та самоорганізації. Впродовж тижня використовувались різні прийоми і форми організації позаурочної діяльності учнів, які забезпечували підвищення мотивації та пізнавального інтересу учнів, сприяли розкриттю внутрішнього їхнього потенціалу.

Для учнів школи в рамках тижня точних наук проводився квест «Разом до безпечного Інтернету». Гра була розпочата в день відкриття тижня 17.02.2020 і на протязі тижня учні з великим захопленням поринали у світ комп’ютерного квеста. Між учнями середньої та старшої ланки 17.02.2020 школи було проведено конкурс «Друкар». В ході цього конкурсу визначили переможців, які мають найкращі навички роботи на клавіатурі: І місце – Петрущенко Евген (9кл.),ІІ місце- Волжанін М.(11 кл.), ІІІ місце розділили Романюта В.(7 кл.) і Косарев А.(8 кл.) Не менш цікавою і захоплюючою для учнів 7 та 8-го класу виявилася дуель під назвою «Цікава геометрія», яка відбулася у середу, 19.02.2020.Учні продемонструвати знання теоретичного матеріалу, кмітливість, уміння орієнтуватися у нестандартних умовах, злагоджену роботу в командах.

Проведення таких заходів під час предметних Тижнів розвиває інтерес учнів до вивчення предмету, творчу уяву, художній смак, навички змагання, логічне та просторове мислення, посилює пізнавальну мотивацію, підвищує інтерес до активної творчої та самостійної діяльності, формує навички самостійності.


Кiлькiсть переглядiв: 105