Міжнародний День толерантності

У рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності, з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей, задля пропаганди принципів терпимості та розвитку толерантних відносин між учасниками навчально-виховного процесу 16 листопада в Терпіннівській ЗШ І-ІІІ ступенів БУЛО проведено День толерантності.

Старшокласники написали твори на тему «Чи живе в нашій школі толерантність?». В них учні звернули увагу на необхідність дотримуватись принципів терпимості, доброзичливості, взаємної поваги та мирного співіснування.

Всі учні школи долучилися до акції «Подаруй Ласкавинку », яка буде нагадувати, які якості допомагають людям позитивно спілкуватися.

Було також проведено відкрите відкритий позашкільний захід серед учнів 5-11 класів «МИ різні, але ми рівні», який підготував спрактичний психолог Терпіннівської Зш Гринченко А.О разом зпедагогічним колективом. Заходи пройшли з цікавістю не тільки для школярів, але й для педагогів закладу освіти. Активні учасники акції були відзначені подяками.

Проведені заходи дали можливість школярам ще раз переконатися, що у світі діють закони добра, терпимості, чесності, щирості, співпереживання та любові, а толерантність врятує світ.


Кiлькiсть переглядiв: 88