Диспут «Патріотизм – мода чи самосвідомість нації?».

09 березня 2017 р. учителем історії Сечкар Ю.О. з учнями 8-11 кл був проведений диспут «Патріотизм – мода чи самосвідомість нації?».

Мета диспуту: сприяти розвитку почуття любові до Вітчизни, приналежності до її долі, відповідальності за її стан та розвиток; створення та забезпечення можливості для активного залучення старшокласників до організованого процесу засвоєння знань, вмінь та навичок, забезпечення умов для самоосвіти й самовиховання учнів у сфері патріотичного виховання; сформувати навички ведення диспуту.

Завданням диспуту було виявлення ставлення учнів до проблем патріотизму й допомогти стати позитивними творцями, так як молодь сьогодні – це Україна завтра; визначити роль патріотизму в житті сучасного суспільства; сформувати у школярів поняття та уявлення, пов’язані з патріотизмом; формування коректного та уважного ставлення до думки інших людей.

Серед учнів 8-11 кл. було проведено анкетування «Чи вважаю я себе патріотом?», заслухані доповіді Сулейманової Сабріни, Копил Ганни, Карімової Альбіни, всі учні в ході диспуту активно висловлювали власні думки щодо поняття «патріотизм» та відповідали на питання історичної вікторини.

Буває, часом сліпну від краси.

Спинюсь, не тямлю, що воно за диво,

Оці степи, це небо, ці ліси,

Усе так гарно, чисто, незрадливо,

Усе як є – дорога, явори,

Усе моє, все зветься Україна.

/Files/images/den_naturalsta/IMG_20170307_104101.jpg

/Files/images/den_naturalsta/IMG_20170307_104745.jpg

/Files/images/den_naturalsta/IMG_20170307_105132.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 39