Тиждень точних наук

Понеділок 05.02 Відкриття тижня точних наук. Доповіді про видатних математиків, фізиків, інформатиків; розвиток точних наук. Конкурс плакатів та малюнків.
Вівторок 06.02 Розгадування кросвордів, ребусів, цікавих задач. Виховний захід »Безпечний інтернет»(4 клас)Конкурс презентацій »Інтернет очима дітей»(9 клас)
Середа 07.02 «Геометрія навколо нас», геометричні моделі та малюнки, цифри в малюнках, захід з фізики.»Весела математика для 5-6 класів.»
Четвер 08.02 Математична гра »Перша сотня» для 7-11 класів.
П’ятниця 09.02 Підбиття підсумків, нагородження переможців, виставка кращих зошитів та робіт. Конкурс кращий печатник(швидкість набору тексту)

Звіт про проведення тижня точних наук.

В Терпіннівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів щорічно проходять тижні точних наук. У 2018 тиждень проходив з 5 – 9 лютого. Тиждень розпочався лінійкою в ході якої, діти були ознайомлені з планом проведення тижня та подивились цікавий мультфільм, який ще раз підтвердив, що без знання нічого неможливо досягти в житті. У вівторок 6 лютого проходив день безпечного інтернету : у 4 класі був проведений виховний захід, а у 9 – конкурс презентацій. В четвер була проведена математична гра «Перша сотня» між учнями 7-11 класів: переможцями в даній грі стали Власова Аліна, Тітова Елизавета та Саламатін Олександр. Також відбувся цікавий квест з фізики серед учнів 7-11 класів і перемогли учні 11 класу.

Тиждень завершився лінійкою, на якій було підведено підсумки тижня точних наук та переможці були нагороджені грамотами та цікавими призами.

/Files/images/veselyie_startyi/4UawJx4V4-E.jpg

/Files/images/veselyie_startyi/W-OgMxl3RzY.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 65